vispunt facebook

VIS. Kook sessie

Ook in 2014 organiseert VIS. Den Haag weer VIS.kooksessies. (Onder voorbehoud voldoende aanmeldingen.)

Om het U makkelijk te maken, alle data en onderwerpen op een rijtje:

 

Woensdag 19 maart: Back to Basic

Vis herkenning & -benoeming, Vis fileren en bereiden en ook haring snijden.

Woensdag 16 april: Japans

Sushi, sashimi & japanse gerechten.

Woensdag 21 mei: Italiaans

Carpaccia, risotto, gevulde pasta enz.

Woensdag 18 juni: Back to Basic

Vis herkenning & -benoeming, Vis fileren en bereiden en ook haring snijden.

Woensdag 17 september: Visbereidingen (NIEUW)

Leer Basisbereidingen: grillen, stoven, pocheren, bakken, rauw, frituren, enz.

Woensdag 15 oktober: Zeevruchten

Oesters, garnalen, vongole en andere zeevuchten.

Woensdag 19 november: Japans

Sushi, sashimi & japanse gerechten.

Woensdag 17 ddecember: Kerstdiner

Een compleet kerstdiner, zonder stress maar wel erg lekker!

 

De kosten van onze kooksessie zijn all in. (wijn, eten & gezelligheid) voor €60.00 per persoon.

Wij vragen u de helft als aanbetaling op deze leuke avond.

 

Heeft u een club van minimaal 10 personen, neem dan contakt op voor een privé sessie!

Voor een privé sessie zijn de datum en onderwerpen in overleg.

Recepten

Zoek in onze uitgbreide visgerechten database.

Vissoort Gerechtsoorten

Feestdagen Schotels

Heerlijke Schotels

 
Vis. Den Haag
Frederik Hendriklaan 121-K
2582 BX Den Haag
Telefoon: 070 - 355 39 40

Openingstijden:
Ma. 09:00 - 18:00 uur
Di. 09:00 - 18:00 uur
Woe. 09:00 - 18:00 uur
Do. 09:00 - 18:00 uur
Vrij. 09:00 - 18:00 uur
Zat. 09:00 - 17:00 uur
Webdesign : Terra-IT