VIS. Kook sessie
Ook in 2014 organiseert VIS. Den Haag weer VIS.kooksessies. (Onder voorbehoud voldoende aanmeldingen.)
Om het U makkelijk te maken, alle data en onderwerpen op een rijtje:
Woensdag 19 maart: Back to Basic
Vis herkenning & -benoeming, Vis fileren en bereiden en ook haring snijden.
Woensdag 16 april: Japans
Sushi, sashimi & japanse gerechten.
Woensdag 21 mei: Italiaans
Carpaccia, risotto, gevulde pasta enz.
Woensdag 18 juni: Back to Basic
Vis herkenning & -benoeming, Vis fileren en bereiden en ook haring snijden.
Woensdag 17 september: Visbereidingen (NIEUW)
Leer Basisbereidingen: grillen, stoven, pocheren, bakken, rauw, frituren, enz.
Woensdag 15 oktober: Zeevruchten
Oesters, garnalen, vongole en andere zeevuchten.
Woensdag 19 november: Japans
Sushi, sashimi & japanse gerechten.
Woensdag 17 ddecember: Kerstdiner
Een compleet kerstdiner, zonder stress maar wel erg lekker!
De kosten van onze kooksessie zijn all in. (wijn, eten & gezelligheid) voor €60.00 per persoon.
Wij vragen u de helft als aanbetaling op deze leuke avond.
Heeft u een club van minimaal 10 personen, neem dan contakt op voor een privé sessie!
Voor een privé sessie zijn de datum en onderwerpen in overleg.