Overige
Gerookte Vis
- Palingfilet; ambachtelijk gerookt
- Wilde Alaskazalm
- Schotse zalm
- Noorse zalm
- Bawykoffzalm (Jacobus Toet)
- Forelfilet op beukenhout gerookt
- Heilbotfilet ambachtelijk gerookt
- Gestoomde zalmmoten
- Spekbokkingfilets (speciaal uit Spakenburg)
Mousses en Paté’s
- Heilbotmousse met zalm
- Zalmmousse met gerookte zalm
- Romige kreeftenpaté
- Frisse snoekbaarspaté
Salades
- 100% echte krabsalade
- Surimikrabsalade
- Gerookte zalm salade
- Forel / Champagne salade
- Tonijn salade
- Kreeften salade
- Noordzee salade
- (IJslandse- & Hollandse garnalen)
- Hollandse garnalensalade
- Wakamé (Japanse zeewiersalade)
Garnalen
- Hollandse gepelde garnalen
- IJslandse garnalen
- Rivierkreeftjes, Party-Tail-on
- Nigeriaanse zout water garnalen
- (rauw & ongepeld)
- Easy to Peel Garnalen (rauw)
Verse Vis
- Tonijn Yellowfin (sashimi kwaliteit)
- Zwaardvis filet
- Zeeduivel **
- Noordzee tong **
- Slibtong
- Kabeljauwfilet dikke haasstuk
- Kabeljauwfilet dunne staartstuk
- King-Klipfilet
- Tarbot **
- Griet **
- Noorse zalm filet *
- Wilde zalm (alleen seizoen)
- Wilde Zeebaars **
- Zeebaars * /**
- Zeewolf **
- Dorade * / **
- Forel * / **, Rode Forel * / **
- Red Snapper filet *
- Pangasiusfilet *
- Tilapiafilet *
- Victoriabaarsfilet *
- Schol **
- Rode poon, Rode Mul
- Makreel **
- Hangcultuur Mosselen *
- Vongole
- Kreeft
* Gekweekte vis / ** ook als filet verkrijgbaar